Squidoo Lenses by nazmiy - Feed Preview

Here is the list of Squidoo lenses by Lensmaster nazmiy,
shown with descriptions, pictures and topics.

This list is also available as an RSS feed too - the URL for it is shown below:

Feed URL: http://squidutils.com/lensmaster/nazmiy.rss

1. YES Broadband (2)
YES Broadband (2)
Ok, sebelum ni aku ada pernah bagi komen tentang YES broadband ni kan. So kali ni, aku nak buat tambahan komen aku kat YES broadband ni pada sesiapa yang masih dalam delima nak pilih broadband mana. So, kali ni aku buat dia dalam bentuk FAQ, dapat idea lepas surf blog-blog lain. Tak tau ada terco...
Computers & Electronics - Sat, 13 Sep 2014 18:24:04
2. Kehidupanku sebagai auditor
Kehidupanku sebagai auditor
Salam permulan semua. Ni aku nak reveal bagaimana kah agaknya kehidupan sebagai seorang juruaudit. Kerjaya sebagai seorang juruaudit sememangnya mencabar. Bukan bidang audit je mencabar, kerjaya lain pun mencabar gak. So teruskan membaca, aku cerita sikit bagaimana cabaran dan kehidupan auditor n...
Culture & Society - Sat, 13 Sep 2014 18:25:09

Updated: Sun, 02 Jul 2017 08:22:56 GMT -

« Back to export page.